Перлова каша є досить корисною кашею і до того ж недорогою.

За словами експертів перловка допоможе поліпшити фігуру, пише "Хартия 97".

Перлова крупа - це ячмінь, очищений від волокнистої лушпиння і «відполірований», вона проходить процес шліфування шість разів.

Якщо ви купуєте колаген і харчові волокна у вигляді добавок, зверніть увагу на перловку. У ній міститься велика кількість необхідних людині елементів і маса інших корисних речовин. Перловку заслужено називають "кашею краси" – регулярно включаючи її в свій раціон, можна помітно зміни у своїй зовнішності.

Вітамін В в каші зробить шкіру більш рівною і вона придбає здоровий вигляд.

Велика кількість клітковини і складних вуглеводів допомагають боротися з тягою до солодкого і позбавляють від почуття голоду.

Крупа виводить з організму зайву рідину, з її допомогою можна боротися за зниження ваги і поліпшення стану шкіри.

Завдяки перловій крупі сполучні тканини стають міцнішими, м'язи підтягуються, стають менш помітні прояви целюліту, особа припиняє "розтікатися", а зморшки стають менш вираженими.

Фахівці радять їсти перловку в першій половині дня.

З крупи можна приготувати звичайну кашу, котлети, а також різноманітні гарніри, зокрема, замінити нею рис в плові. Для отримання необхідного ефекту перлову крупу необхідно вживати як мінімум 2-3 рази на тиждень.

Щоб приготувати перловку, її слід спочатку замочити на ніч, щоб вона розбухла і швидше зварилася. Набряклу крупу варити в кип'яченій воді 45-60 хвилин, на 1 частину крупи – 3 частини води.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі назвали найнебезпечнішу харчову алергію у дітей.

Також Hyser повідомляв, що названи продукти і напої, які руйнують слизову шлунка.

Нагадаємо, що названа каша, яка може швидко угробити здоров'я - не їжте самі і не давайте дітям.