До вихідних погода на українських курортах стане більш літньою

Літо - час відпочинку на курортах, а в Україні курортiв предостатньо. Синоптики заявляють, що до вихідних на морських курортах нашої країни встановиться дуже літня погода з середньою денною температурою в 28 градусів тепла. Морська ж вода прогріється до 22 градусів. Про це повідомляє iнформаційний портал "Sinoptk.ua".

Повідомляється, що 17 червня циклон ще буде причиною гроз і дощів. На узбережжях Чорного і Азовського морів пройде серія злив і гроз, проте з 18 числа, п'ятниці, почнеться вже повноцінний пляжний сезон.

Так, на чорноморських курортах з вихідних очікується вже пляжна погода: яскраве сонце, температура в 29 градусів і тепле море. В Одесі на вихідних встановиться майже безхмарна погода без опадів з температурою повітря від 25 до 26 градусів. Море в Одесі прогріється до 20 градусів.

У Скадовську середня температура Цього тижня становитиме 23-24 градусів тепла, до вихідних небо проясниться, термометри покажуть 26 градусів тепла.

До настання вихідних на Азовському узбережжі температура коливатиметься від 21 до 25 градусів. У п'ятницю погода стане вже безпроблемною, повітря прогріється до 27 градусів. Відносно не жарко буде в Кирилівці, там температура вище 23 градусів не прогріється і продовжаться опади.

У Бердянську і в четвер, і в п'ятницю йтимуть дощі, в результаті чого температура опуститься до 22 градусів. У вихідні там буде дути досить сильний вітер зі сходу, проте пізніше знову стане жарко.

У Карпатах протягом усього тижня стоятиме спекотна погода без дощів. На високогір'ї Карпат температура повітря становитиме 17-19 градусів, у неділю вона трохи підніметься до 21 градусів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що "Слуги народу" планують забрати українців частину вихідних.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жителям гірських районів України підвищать заробітні плати.

Також "Hyser" писав, що українцям розповіли, яка каша омолоджує обличчя.