Президент України Володимир Зеленський у День батька привітав свого батька зі святом.

20 червня в Україні та в усьому світі відзначали День батька. Це важливе для всіх свято. Володимир Зеленський вирішив не залишатися осторонь і привітати свого батька з цим днем. На своїй сторінці в соціальній мережі він розмістив відразу кілька фотографій зі своїм батьком. На першому фото гарант України зовсім ще маленький хлопчик. А на другому фото він вже позує підлітком.

"Стати батьком-це велике щастя. Бути батьком-це велика відповідальність. Бути хорошим батьком-це велика праця. А бути сином такого батька особисто для мене-це велике щастя, велика праця і велика відповідальність одночасно", - написав президент.

Він подякував своєму батькові за виховання, знання, принципи, характер, звичку ніколи не опускати рук, волю ніколи не здаватися і завжди йти до кінця.

Цікавий той момент, що обидва фото були зроблені на фото ялинок. На другому фото явно обидва Зеленських позують на тлі новорічної ялинки. Таким чином можна зробити висновок, що знімок був зроблений під час свята.

Відзначимо, що багато українців приєдналися до привітань. Адже для України це не таке давнє свято. Але в той же час він дуже важливий. Адже давно відзначають День матері. Але не варто забувати про важливість батька у вихованні дитини. Саме тато закладає свою дитину багато рис характеру, які потім стануть в нагоді в майбутньому.

Президент України Володимир Зеленський поділився своїм архівним знімком з батьком, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що Олександр Лукашенко знову зробив випад у бік України і виклик самому Володимиру Зеленському, українці чекають відповідь.

Також писали, що Володимир Зеленський прийняв потужне рішення щодо Криму.

Нагадаємо, що Україні висунули категоричні вимоги щодо вступу до НАТО.