Синоптики пообіцяли сьогодні в Україні значні опади.

На більшій частині країни буде спостерігатися суха погода, але все-таки деякі райони опади не обійдуть стороною. Зокрема, 21 червня дощі очікуються у трьох західних областях - Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій, про що свідчать дані Укргідрометцентру. Про це пише "РБК-Україна".


При цьому температура повітря у вищезазначених областях триматиметься на рівні + 27+29 градусів, так що буде дуже тепло. У Тернопільській області температурні показники будуть такі ж, а от у Волинській та Рівненській областях буде трохи тепліше +28+30.

У Закарпатській області термометри покажуть взагалі +29+31. На півночі країни опадів не передбачається, а температура повітря буде відчуватися в районі +29+31 градусів в Чернігівській і Сумській областях.

Синоптики розповіли, які погодні умови очікуються 21 червня, фото: РБК-Україна

У центральних регіонах, а саме в Черкаській, Полтавській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях температура повітря становитиме +29+31. У Луганській, Донецькій, і Харківській областях буде + 32+34.

На півдні буде традиційно тепліше - у Запорізькій області прогнозується +30+32, у Херсонській та Миколаївській областях +29+31. В Одеській області +27+29. У Києві буде також тепло і без опадів, але буде відчуватися південно-східний вітер 5-10 м/с.

До слова, в окупованому Криму дощу теж не передбачається, а температура повітря зафіксується на рівні +28+30.


Раніше "Hyser" писав про те, що в Україну йде дика спека вище 30 градусів.

Також наш портал повідомляв, що українців попередили про природні катаклізми.

Нагадуємо, що в Україні затоплює популярні курорти і пляжі.