В мережі висміяли рекламу одного з університетів у Рівному.

Вже з 1 липня в Україні розпочнеться вступна кампанія на бакалаврат, коли стартує і створення Е-кабінетів. Зарахування на навчання контрактників триватиме до 30 вересня. Документи на бюджет потрібно встигнути подати до 18:00 2 серпня, адже після цього вже будуть оприлюднені списки тих, хто був зарахований.


У зв'язку з тим, що вступна кампанія вже близько і абітурієнтам прийшов час визначатися з вибором ВУЗу, вони стали по-різному закликати до себе на навчання вступників. У тому числі за допомогою рекламних білбордів, причому оригінальність яких часом вражає.

Так, наприклад, користувачі запримітили вельми дивний рекламний білборд. Справа в тому, що в Рівному розмістили незвичайну рекламу Національного університету водного господарства та природокористування, згадавши у своєму оголошенні про речовину, яка міститься в спиртних напоях, дезінфекторах, парфумерії та ліках. Зокрема, мова йде про С2Н5ОН.


Однак деякі городяни обурилися таким звернення до абітурієнтів, оскільки вони подумали, що таким чином університет пропагує алкоголь. Хоча деяким ця реклама здалася досить креативною і явно примітною.


Раніше "Hyser" писав про те, що у Росії порвався величезний надувний космонавт, що вдалося зняти на відео.

Також наш портал повідомляв, що співачка Оля Полякова зганьбилася на "МастерШеф" своїми кулінарними талантами.

Нагадуємо, що російська балерина Анастасія Волочкова "креативно" відповіла на критику щодо прозорих стрінгів.