Ольга Скабєєва здивувалася своєму ж висловлюванню про Україну

Росія вже сьомий рік веде гібридну війну з Україною, використовуючи у своїх цілях всі доступні методи, зокрема медіапростір. Так, відома російська пропагандистка Ольга Скабєєва згадала свою недавню заяву про" батальйони геїв", які ЗСУ посилають воювати на схід України. Забавно, що пропагандистка здивувалася власним висловлюванням. Про це вона заявила в інтерв'ю "Шарий.net".

Журналіст нагадав ведучій-пропагандистці її недавнє висловлювання, яке прозвучало всього місяць тому в ефірі її шоу. Тоді Скабєєва заявила, що на Донбасі воюють "батальйони геїв", яких туди відправляє Зеленський разом з Байденом. Свої слова вона "підтвердила".

"Найстрашніше... що російських людей приходять окупувати геї - страшна справа. У ЗСУ є цілий підрозділ гомосексуалістів, Ви знаєте?"- впевнено заявила пропагандистка.

Скаєєва зазначила, що раніше вже говорила про це, але судячи з наступної фрази, її дивує озвучена нею ж інформація.

"Навіщо українські бандерівці, мало того, що самі туди притопали, ще й привели туди геїв?!",- висловила подив пропагандистка.

Не менш курйозними бувають і висловлювання президента Російської Федерації Володимира Путіна. Так, в недавньому інтерв'ю американському телеканалу NBC глава Кремля вирішив відповісти на питання дитячої дражнилкою. Причому таке спостерігається за Путіним не вперше. Так, пару місяців тому, коли Джо Байден назвав главу РФ вбивцею, той вирішив відповісти, але не знайшов нічого кращого, ніж дитячу дражнилку.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Росії почали кричати про заборону входу українським фанатам на матчі Євро-2020.

Також наш портал інформував, що глава РФ Володимир Путін осоромився через уявні ракети НАТО в Україні.

Нагадаємо, що істерику росіян щодо гасла "Героям слава" висміяли красномовними кадрами.