Курячі яйця не тільки корисні завдяки своїм складом, але і здатні знизити вагу.

А все тому, що вони надовго дарують відчуття насичення, пише "Хартия 97". Яйця можна не тільки готувати різними способами, але і додавати в різні страви.

Фахівці в області схуднення назвали основні пункти, чому тим, хто на дієті слід внести в свій раціон яйця.

По-перше, вони багаті білком. В одному курячому яйці міститься 6,3 г високоякісного рослинного білка. Таким чином, якщо ви з'їсте два яйця за один прийом їжі, то отримаєте 25,2% від рекомендованої добової норми споживання білка, яка становить 50 грамів.

По-друге вони містять мало вуглеводів. Одне куряче яйце містить менше 1 грама вуглеводів.

"На відміну від багатьох традиційних продуктів для сніданку, таких як пластівці і тости, яйця багаті білком і не містять вуглеводів, що сприяє насиченню організму без підвищення рівня інсуліну", — говорить дієтолог Діана Гарігліо-Клелланд.

По-третє, в них низький вміст калорій. Одне велике яйце містить всього близько 76 калорій. Якщо ви з'їсте на сніданок два варених яйця і один шматок цільнозернового тосту, то вийде всього 232 калорії.

По-четверте - яйця багаті вітамінами. Яйця є гарним джерелом вітаміну D, жиророзчинного вітаміну, який відіграє важливу роль у схудненні. Вони також багаті залізом. Воно допомагає підтримувати енергію протягом дня, особливо якщо ви займаєтеся спортом.

По-п'яте яйця підтримують рівень цукру в крові. Яйця допомагають контролювати рівень цукру в крові та інсуліну, не надаючи при цьому ніякого негативного впливу на рівень холестерину.

Регулярне вживання яєць на сніданок допомагає підтримувати рівень цукру в крові протягом дня, що особливо важливо для людей, які страждають на цукровий діабет.

Раніше Hyser писав про те, що лікар-нарколог назвав найнебезпечніший алкогольний напій

Також Hyser повідомляв, що медики розповіли, які продукти допоможуть підвищити гемоглобін в домашніх умовах.

Нагадаємо, що експерти назвали три симптоми, які вказують на підвищений тиск.