Керівництво "Приватбанку" підвищить комісію на послуги для жителів різних областей

В "ПриватБанку" з'явиться чергове нововведення, які будуть вводитися в різний час для клієнтів з різних частин країни. У банку зазначають, що це нормальна практика. Йдеться про комісію на грошові перекази. Про це повідомляє iнформаційний портал "Сьогодні".

Повідомляється, що комісія на переказ коштів через Мобільний додаток банку "Приват24" поступово підвищать з 1 гривні до 0,5 відсотків від суми переказу, при цьому комісія складе не менше трьох і не більше двохсот гривень. Підвищення комісії відбудеться в шести областях України.

Так, розмір комісії підвищиться в Київській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Луганській та Донецькій областях. Тарифи на переказ коштів ввели ще з 1 червня, однак звертати на них увагу клієнти почали відносно недавно. Поступово, така комісія буде введена у всіх регіонах нашої країни.

Коментуючи подібне нововведення, прес-секретар Державного банку Олег Серга заявив, що це "нормальна практика" установки тарифів, так що банк не винайшов нічого нового конкретно для перерахованих вище регіонів. Ці шість областей керівництво обрало тому, що вони є найбільшими в країні.

Нагадаємо, не так давно в українських соціальних мережах спалахнув скандал через карти "ПриватБанку" з дизайном, який містить ЛГБТ-символіку. Фінансова установа представила ці дизайни з нагоди місяця гордості, пропонуючи два дизайни: на першому написано "рівність прав", а на другому намальована людина, яка тримає плакат "ми всі люди". Українці різко негативно відреагували на цю ідею банку і почали відмовлятися від обслуговування "Привату" і різати на камеру свої банківські картки.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у "Приватбанку" заявили, що в користуванні картами з'явилися нові правила.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці почали скаржитися на те, що не можуть знімати більше 500 гривень з карт.

Також "Hyser" писав, що "Раффайзен Банк Аваль" змінив назву. Стало відомо, що буде зі старими картами.