Ольга Бузова опублікувала у своєму мікроблозі новий відеоролик. Зірка оригінальним способом анонсувала нову пісню.

Російська виконавиця Ольга Бузова анонсувала у своєму мікроблозі нову пісню. Однак зірка сумнівається, чи випускати композицію для широкого кола слухачів, тому звернулася за порадою до своїх фоловерів.

"Ніколи нічого не бійтеся, живіть тут і зараз. Кайфуйте!!! Життя одне ❤️. Ольга Бузова-Жіноча доля💪 🏻. Мої хороші, це дуже особиста пісня... і я трохи нервую 😔 не знаю, випускати чи ні ? Я довго мовчала, і багато сказала в треку ... від вас залежить, вийде #женскаядоля 🔜 чи ні...❤️ #никогданичегонебойтеся# Бузова Що скажете?» - написала артистка в соцмережі.

Цей пост Бузова супроводила оригінальним відеороликом, в якому використала фрагмент свого виступу в московському «Крокус Сіті Холі» в 2018-му році. Тоді, виконуючи пісню "Вона не боїться", Оля звернулася до фанатів з промовою.

"Ніколи нічого не бійтеся. Живіть тут і зараз. Кайфуйте! Життя одне!"- прокричала виконавиця шанувальникам, поки висіла на спеціальних тросах під дахом концертного залу.

Цей уривок зі свого виступу Бузова використовувала в анонсі нової пісні.

Шанувальники зірки з натхненням сприйняли звістку про нову пісню своєї улюблениці. Вони з нетерпінням чекають, коли Бузова презентує своє нове творіння.

Як повідомлялося раніше, Ольга Бузова похвалилася фігурою в міні-шортах. Шанувальники винесли вердикт: чи можна зірці ходити в таких коротких шортах.

Hyser також писав, що Ольга Бузова позувала в дитячому кроп-топі. Що сказали фоловери зірки?