Народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на осінь

Літо у 2021 році дивує різкими перепадами погоди. Аномальна спека різко змінюється сильними зливами з градом, які затоплюють цілі міста. Осінь, як виявилося, також буде щедра на погодні "сюрпризи". Якщо перші осінні місяці будуть радувати теплом, то останній буде більше нагадувати зиму. Таким прогнозом поділився народний синоптик Леонід Горбань з порталом segodnya.

За прогнозом синоптика перші 10 днів вересня будуть радувати літньою погодою, але вже з другої декади українці відчують перший "подих" осені - прийде похолодання і дощі. На початку третьої декади вересня українці зможуть насолодитися кількома днями бабиного літа.

У жовтні очікується переважно прохолодна, але суха погода. В середині місяця очікується тривале бабине літо, після якого країну накриють сильні дощі й прийдуть перші нічні "мінуса". Листопад же не порадує українців погодою. В останній місяць осені Горбань прогнозує холодну погоду, регулярні дощі та навіть ранній сніг.

До погодних "сюрпризів" осені ще досить довго, але кінець літа в Україні також обіцяє бути непростим. Леонід Горбань прогнозує, що серпень почнеться зі спекотної погоди. Стовпчики термометрів будуть триматися на рівні 30 градусів і вище. При цьому дощів в цей період не передбачається. У другій половині серпня в Україну прийде похолодання до 24-26 градусів тепла, яке протримається до кінця місяця.

Раніше портал Hyser повідомляв, що синоптики попередили українців, що в країну йдуть потужні зливи.

Також наш портал інформував, що синоптики розповіли, коли і де похолодає вже найближчим часом.

Нагадаємо, що синоптики попередили українців про нові хвилі спеки, які підуть за дощами.