Популярна співачка Ані Лорак опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому постала в стильному вбранні і з оригінальними повітряними аксесуарами в руках.

Не секрет, що артистка часто ділиться з фоловерами позитивними посланнями і віщає про те, як важливо в цьому житті навчитися зберігати оптимістичний настрій. Так, виконавиця позувала в чорній сукні з об'ємними рукавами на тлі елітного авто марки Maybach.

Волосся-розпущене, на обличчі-виразний макіяж. У підписі до знімка знаменитість звернулася до гостей свого мікроблогу «Світ навколо нас - це відображення наших думок🙌 🏼 і ми самі формуємо і наповнюємо свою реальність 🎈 посміхайтеся! І хтось посміхнеться у відповідь😉».

У коментарях до посту шанувальники обсипали зірку компліментами і відзначили, що вона не дарма пішла раді Коко Шанель і одягла маленьке чорне плаття:

До слова, ім'я Ані Лорак останнім часом все частіше виявляється учасницею гучних скандалів в шоу-бізнесі. Наприклад, після її відвертого інтерв'ю в програмі "Доля людини" і заяв про харассмент з боку Костянтина Меладзе, на артистку обрушився шквал критики.

Не витримавши хейта, через деякий час вона заявила, що журналісти невірно трактували її слова і, насправді, вона не мала на увазі нічого негативного на адресу продюсера "ВІА Гри". Незважаючи на те, що сама Ані Лорак "змінила позицію", деякі з колег по цеху підтримали її. Наприклад, на захист Кароліни виступила співачка Оля Полякова.

Раніше "Hyser" писав про те, що Сергій Лазарєв здивував шанувальників відвертим фото і зірвав шквал захоплених відгуків.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова прокоментувала звинувачення Костянтина Меладзе в харассменті.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова показала, як намагається позбутися від перегару.