У мікроблозі переможниці 11 сезону романтичного телепроекту «Холостяк» Анни Богдан з'явився зворушливий пост, присвячений особистому життю.

Дівчина пояснила, що в ностальгічному пориві вона згадала про важливі події, які сталися з нею минулого року. Анна зазначила: «Саме минулого літа я подала анкету на участь у проекті "Холостяк🌹". І в той момент, я навіть не уявляла глобальність наслідків цьому...".

Вона розповіла про те, що після подачі заявки на участь у шоу - все пішло не за планом. Їй передзвонив редактор і призначив дату кастингу, але через робочу зайнятість вона не вирішила його пропустити. Однак за щасливим збігом обставин, вона все ж опинилася в числі учасниць романтичного реаліті-проекту.

Завдяки участі в "Холостяку" Анна зустріла свою другу половинку - бізнесмена Михайла Заливако. Вона звернулася до обранця зі зворушливими словами: "Зараз, завдяки проекту "Холостяк", я знайшла свою другу половинку, любов і щастя… Я тебе люблю, мій ведмежа! Дякую, що ти є у мене❤️ ".

Своє послання вона ілюструвала милим фото з бойфрендом:

До слова, сам Михайло Заливако теж переконаний, що доля звела його саме з тією жінкою, яка розуміє його на всі 100%. Днями в Instagram він розповів, чому в їхніх стосунках панує гармонія і взаєморозуміння. За словами екс-холостяка, вони "головою і серцем розуміють і відчувають один одного без зайвих слів".

Раніше "Hyser" писав про те, що Дар'я Квіткова розповіла про тонкощі постільного життя з чоловіком.

Також наш портал розповів про те, що Лесю Нікітюк засікли за дивними розвагами з екс-Холостяком Заливако.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина розповіла про те, чому розлучилася з Еллертом.