Анастасія Волочкова знову шокувала шанувальників своїм шпагатом. На цей раз балерина була одягнена в прозоре боді.

У мікроблозі скандальної російської балерини Анастасії Волочкової з'явився новий відеозапис. Зірка в черговий раз продемонструвала фоловерам свій знаменитий шпагат, чим викликала бурю обурення.

На цей раз Волочкова позувала на тлі мальовничого пейзажу. За її спиною знаходиться панорамний басейн з прекрасним видом. Одягнена балерина була в напівпрозоре боді нюдового відтінку, розшите блискучими каменями і стразами. Глибоке декольте привертало увагу шанувальників до бюсту зірки. Свій образ Анастасія доповнила блискучими босоніжками на високій платформі і темними окулярами від сонця.

У кадрі балерина в режимі слоумоушн демонструє свою приголомшливу розтяжку.

"I am here🙏 🌴 струнка?» - підписала відео Волочкова.

На цей раз зірка не стала відключати коментарі до свого посту, тому фоловери змогли висловити свою думку з цього приводу. Деякі фанати обсипали свою улюбленицю компліментами, відзначивши її стрункість і працьовитість. Однак більшість написала, що Настя вже набридла їм своїми шпагатами. Причому, зробили це коментатори в досить грубій формі. Втім, думка хейтерів балерину ніколи не цікавила. Іноді вона присвячує їм свої пости, проте до їхньої думки не прислухається і продовжує демонструвати свою гнучкість у відвертих нарядах.

Як повідомлялося раніше, Анастасія Волочкова попросила у фанатів грошової допомоги. Рак атакує, вже четверта стадія.

Hyser також писав, що Анастасія Волочкова показала, як біситься з жиру. Зірка заїдала чорну ікру солоними огірками.