Лікарі настійно рекомендують кожній людині їсти по дві тарілки кукурудзяної каші щотижня. Кукурудзяний каша - дуже корисна для людського організму, і лікарі розповіли, чому.

Про це повідомляє портал "Кубанські новини"

Професійний дієтолог розповів, що кукурудзяна каша – справжнє джерело корисних речовин для організму людини. Як то кажуть: "Каша - всьому голова".

У самих різних країнах світу і на різних материках люди їдять кашу. Вона не тільки дешева в ціні, але і дуже корисна і досить смачна, якщо її правильно приготувати. У різних країнах кашу називають по-різному, але в незалежності від назви цього продукту, він не втрачає свою корисну функцію.

За словами відомого дієтолога Джулії Фінкельштейн, кашу з кукурудзи бажано включити в свій раціон. Вона корисна для людей будь-якого віку. Крім цього, кукурудзяна каша дуже низькокалорійна і дуже корисна.

Каша з кукурудзи включає в себе безліч вітамінів, які зміцнюють здоров'я людини. Вона містить магній, калій, кальцій, сірку, мідь, бор, залізо, алюміній, цинк, вітаміни А, E, H, PP, B1, B2, B5, B6, B9.

Дуже важливо відзначити, що кашу можуть спокійно їсти люди, у яких алергія на глютен, так як в зернах його абсолютно немає.

Цей чудовий продукт виводить токсини з організму людини, зволожує шкіру і робить її більш еластичною, робить нігті і зуби міцнішими, волосся стає більш шовковистим, вагітним жінкам знижує рівень розвитку авітамінозу.

Каша з кукурудзи має велику кількість клітковини, допомагає травленню і обміну речовин, приводить в норму нервову систему, зміцнює судини, може захистити від депресії. Дієтолог підсумувала, що кукурудзяну кашу потрібно їсти, як мінімум, два рази на тиждень, щоб бути здоровішими.

Нагадаємо, що лікарі розповіли, що неправильно зварений рис може нашкодити здоров'ю.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", експерти назвали продукти, які допоможуть здоров'ю.

Також портал "Hyser" писав, що лікарі розповіли про продукти, які не можна їсти перед тим, як лягати спати.