В Україні через негоду загинули дві людини

В останні дні в Україні спостерігаються складні погодні умови. На ряд регіонів обрушилися сильні зливи та штормовий вітер. Цілі вулиці йшли під воду за лічені хвилини, а дерева ламалися як сірники. Погодний апокаліпсис не обійшовся без жертв. За даними ДСНС через падіння дерев і покрівельних конструкцій загинули 2 людини.

За даними рятувальником першою жертвою негоди став житель Донецької області, смерть настала в результаті падіння дерева. Другий летальний випадок стався в Луганській області, де людина загинула в результаті руйнування даху. Крім загиблих є багато жителів, які отримали травми через негоду. Так, у Дружківці та Костянтинівці Донецької області 7 осіб перебувають у лікарні з різними травмами.

Негода в ніч на 22 липня розбушувалася і в Одеській області. На Регіон обрушилася потужна злива, в результаті якої підтопило 38 приватних житлових будинків і присадибних ділянок в декількох районах. Зазначається, що за ніч в області випало 80% місячної норми опадів. Повідомляється, що в результаті важких погодних умов ніхто з жителів регіону не постраждав. За даними рятувальників за добу внаслідок негоди було повалено 90 дерев та пошкоджено 100 покрівель.

До слова, негода пройшлася не тільки по Луганській, Донецькій та Одеській областях. У вівторок, 20 липня природа влаштувала справжнє випробування для жителів Києва. На столицю обрушилася сильна злива в результаті якої під воду пішли переходи метро, а також затопило проїжджу частину. Людям довелося брести практично по пояс у воді, щоб дістатися додому.

Раніше портал Hyser повідомляв, що синоптики попередили українців, що в країну йдуть потужні зливи.

Також наш портал інформував, що синоптики розповіли, коли і де похолодає вже найближчим часом.

Нагадаємо, що синоптики попередили українців про нові хвилі спеки, які підуть за дощами.