У соціальній мережі оприлюднили вельми незвичайну публікацію, в якій повідомляється, що жінка, відпочиваюча в Києві, пропала прямо в одному з парків.

Про це повідомляється на офіційній сторінці "Муніципальна Варта Києва"в Facebook.

21 липня в соціальній мережі розмістили пост, в якому повідомляється, що в парку Партизанської слави, близько 6 години ранку, Муніципальна охорона знайшла на березі чиїсь речі. Вони виявили покривало, на якому лежали жіночі речі і портфель. Охоронці почекали деякий час і після того, як переконалися в тому, що ніхто не підійшов до речей, вирішили перевірити портфель. Вони виявили документи жінки, яка, на їхню думку, пропала.

Через пару годин, під ранок, в парк Партизанської слави прибули водолази і правоохоронні органи, які зібралися шукати зниклу дівчину. Але через ще дві години, о 10 годині ранку, до рятувальних органів підійшла винуватиця торжества і запитала у пошукової групи: "А що сталося? Кого шукайте?"

Пост в Фейсбук
Пост в Фейсбук

"Що тут відбувається? Парк Партизанської слави. Близько шостої години ранку наряд Муніципальна охорона на березі виявів покинуті речі. О восьмій годині на місце прибувають водолази ДСНС та поліція. Розпочато пошуки зниклої жінки. О десятій до пошукової групи, підходить та сама жіночка. Із запитанням "А що у Вас сталось, кого шукаєте?" Завіса!",- підписана публікацію на офіційній сторінці муніципальної охорони Києва.

Користувачі соціальної мережі не обділили увагою публікацію такого характеру. Вони не змусили себе довго чекати і почали коментувати пост.

"Молодці. Спрацювали на випередження!!! Але ситуація виявилось смішна, вибачте", "жінка могла хоча б записку залишити", "Подяка за ті що спрацювали оперативно. У таких випадках, як то кажуть, краще "перебдеть". Добре те, що добре закінчилось.", "ППС ти мене вбиваєш кожним разом все сильніше і сильніше", " Ну як би є люди, які люблять рано вранці купатися, поки нікого немає...", "Ну як би є люди, які люблять рано вранці купатися, поки нікого немає..", - написали українці.

Коментарі у Фейсбук
Коментарі у Фейсбук

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Львівській області хлопчикові відірвало пальці через петарду.

Нагадаємо, що бабуся розпиляла лавочку через частий шум.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі повідомили про те, що в Українці з'явився новий страшний маніяк.