Фанатів серіали "Свати" чекає неприємна новина. В останньому сезоні ми не побачимо одну з улюблених героїнь.

Днями в Грузії завершилися зйомки останнього 7-го сезону серіалу "Свати". У мережі з'являлися фото і відео зі зйомок, проте фанати телепроекту не побачили на них Людмили Артем'євої. Як виявилося, героїні актриси Ольги Миколаївни не буде в заключному сезоні. Інформація про це з'явилася на сторінці фан-спільноти актриси в Instagram.

"Відповідаючи на численні запитання, У зв'язку відсутності на зйомках" Свати» в Грузії — в нових Сватах Ольги Миколаївни на зйомках поки не буде", - йдеться в повідомленні.

Цей пост Адмін пабліка доповнив відеороликом за участю Артем'євої. У кадрі актриса в оригінальному вбранні і крислатому капелюсі жовтого кольору відповіла на питання від фанатів.

"Ну і зараз відповідь на саме часте запитання: "Скажіть, будь ласка, коли будуть зніматися "Свати"?». Чесно кажучи, не знаю. Тому що за все своє життя жодної серії, тим більше «Сватів», я не зняла. Я просто не вмію це робити. Мене запрошують - я знімаюся. А зараз чомусь от не запрошують, і не знімаюся. Тому теж разом з вами задаю це ж питання вам: «Ну, коли ж вони будуть зніматися-то?» ,- каже на архівному відео Людмила.

Поки невідомо, з якої причини Артем'єва не знімалася в останньому сезоні серіалу, і як її героїню сценаристи вивели з проекту.

Таким чином з початкового каста серіалу до самого завершення зйомок над проектом працювали тільки два актора - Тетяна Кравченко і Федір Добронравов. Нагадаємо, зйомки серіалу тривали 13 років.

Як повідомлялося раніше, режисер "Сватів" оголосив про закінчення зйомок серіалу. Фанати більше не побачать улюблених героїв. Кравченко в сльозах.

Hyser також писав, Тетяна Кравченко здивувала фанатів відпочинком в компанії молодої дівчини. Актриси одягалися в купальники і цілувалися.