Популярна українська виконавиця Аліна Гросу розповіла про курйозний випадок, який стався з нею під час виступу. Артистка зізналася, що в її творчій біографії мав місце конфуз з концертним вбранням.

За словами знаменитості, в той момент вона відчувала себе дуже ніяково і соромно. Про це повідомляє портал Обореватель з посиланням на інтерв'ю вокалістки в програмі «33 за 3».

Аліна Гросу зазначила: "мені було соромно за виступ, коли у мене на концерті впала спідниця. Виступала перед офіцерами, і я просто сказала: "Хлопці, дивлячись на вас, у мене все злітає".

Це не єдина ситуація, коли наряд підвів артистку, але вона відноситься до подібних моментів з гумором. При цьому вона із задоволенням експериментує з образами і зовнішнім виглядом.

Її мікроблог рясніє знімками, на яких вона демонструє ідеальну фігуру в оригінальних нарядах:

Що стосується особистого життя артистки, то вона полягає в романтичних відносинах з 37-річним актором Романом Полянським. Певний час шанувальники залишалися в невіданні про те, чи є у артистки бойфренд. Але коли вона стала все частіше з'являтися на публіці з новим избраннников, питання про ситуацію на її любовному фронті відпали самі собою.

Минулого року Аліна Гросу розлучилася з бізнесменом Олександром Комковим. У шлюбі вони прожили менше року, а причиною краху сімейної ідилії стала зрада з боку колишнього чоловіка артистки.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Білик розповіла шанувальникам про "чорний" список, в який вносить своїх недоброзичливців.

Також наш портал розповів про те, що Слава Камінська без макіяжу показала провокаційний постільний знімок.

Нагадуємо, що Оля Полякова показала, як відпочиває в лазні і похвалилася "голубцями".