Надя Дорофєєва вразила шанувальників своїм новим образом. Співачка стала учасницею концерту "Вечір прем'єр" з Катею Осадчою.

Вчора відбулася зйомка концерту "Вечір прем'єр", ведучою якого є Катя Осадча. Третя вагітність не завадила теледиві знову зібрати під одним дахом усіх зірок українського шоу-бізнесу з їхніми хітами.

Дрес-код вечора зобов'язав учасників концерту одягнутися у все біле. Сама Осадча зустрічала зірок в ефектній сукні від Ельвіри Гасанової. Наряд оригінального крою підкреслив цікаве положення телеведучої, яка незабаром стане багатодітною мамою.

"Вечір прем'єр. Літня серія". Наш білий вечір над Дніпром вдався. Дякуємо всім артистам і всій великій команді, що працювала над шоу! Телевізійну версію дивіться вже у серпні, напередодні Дня Незалежності. До зустрічі в ефірі", - написала Катя у своєму мікроблозі.

Однією з гостей Осадчої в цей вечір стала Надя Дорофєєва. Для концерту дружина Володимира Дантеса вибрала вельми оригінальний і відвертий наряд. Дорофєєва одягалася в чорних корсет з численними бантиками і білу подовжену блузу, яка служила їй замість сукні. З - під напівпрозорої блузи з орігіанльнимі руками просвічувалася темна Нижня білизна виконавиці.

"Така vecherinka була вчора на @svitsketv", - написала Надя в соцмережі і поділилася ефектними знімками з концерту.

Як повідомлялося раніше, Надя Дорофєєва похвалилася стрункою фігурою в купальнику. Яка красуня!

Hyser також писав, що чоловік Наді Дорофєєвої був помічений в компанії Лесі Нікітюк. Невже зрада?