У мережі щосили обговорюють поцілунок українського військовослужбовця зі своїм хлопцем

Зовсім недавно в мережі поширився відеоролик, де український військовослужбовець цілує свого хлопця. Кадри викликали бурхливу реакцію в мережі й хвилю хейта на адресу військового. Ролик також прокоментував командир відділення у 21-й окремому мотопіхотному батальйоні "Сармат" Сергій Гнезділов. Своєю думкою він поділився на сторінці в соціальній мережі facebook.

Сергій Гнезділов розкритикував хвилю хейта, яку підняли деякі користувачі Мережі. Він порекомендував замість того, щоб обговорювати військових, які захищають країну і приблизно виконують свої обов'язки, піти й самим послужити.

Військовослужбовець зазначив, що весь цивілізований світ адекватно реагує на подібні речі й в цьому немає нічого поганого. За його словами армію ганьблять зовсім не такі люди, а алкоголіки, наркомани та корупціонери, які розкрадають останнє і тягнуть ЗСУ на дно.

На думку Сергія Гнезділова в тому, що двоє чоловіків поцілувалися, тим самим проявивши свої почуття, немає нічого поганого й аморального. Він зазначив, що Україна повинна бути демократичною країною, де права людини стоять на першому місці. Військовослужбовець зізнався, що поважає солдата за те, що він не приховує своїх почуттів і заявив, що це не те з чим потрібно боротися.

"Нехай цілуються. І ви цілуйтеся з тими, кого любите. Любов - це прекрасно", - підсумував Сергій Гнезділов

Раніше портал Hyser повідомляв, що українським жінкам-військовослужбовцям купили для параду туфлі на шпильках.

Також наш портал інформував, що Україна нарощує кількість ЗСУ: закликати будуть частіше.

Нагадаємо, що у мережі показали, чим годують українських військовослужбовців: до стандартів НАТО ще далеко.