Шанувальники серіалу "Свати" активно обговорюють в мережі свіже фото Тетяни Кравченко і Федора Добронравова. Підпис до знімка інтригує.

У фанатському співтоваристві в Instagram, присвяченому Тетяні Кравченко, з'явилося свіже фото актриси в компанії її колеги по серіалу "Свати" Федора Добронравова. Знімок викликав великий резонанс.

На знімку Тетяна і Федір відображені в обнімку на березі водойми. Очевидно, знімок був зроблений в холодну пору року, оскільки актори одягнені в теплий одяг. Тетяна позує в коричневій дублянці, чорній спідниці і в яскравому хустці, який покриває голову і плечі актриси. Федір одягнений в джинси, чорну водолазку, коричневу дублянку і хутряну шапку. Знімок, швидше за все, був зроблений під час зйомок серіалу «Свати» або в перерві між зйомками.

""Люблю його!"❤️ © Тетяна Кравченко", - свідчить підпис під фото.

Відзначимо, що Добронравова і Кравченко пов'язують не тільки професійні відносини. Справа в тому, що Тетяні не щастить в особистому житті. Актриса двічі була заміжня, але обидва шлюби закінчилися розлученнями. Зустрівши на знімальному майданчику «Сватів» Добронравова, Кравченко закохалася в нього і зізналася акторові в своїх почуттях. Однак Федір не міг відповісти колезі взаємністю. Він давно одружений. З майбутньою дружиною Іриною він познайомився ще в дитинстві. Вони виховали двох синів, які також стали акторами, а тепер ростять трьох онучок. Тому Добронравов і Кравченко залишилися друзями.

Фото Тетяни і Федора викликало великий резонанс в мережі. Шанувальники серіалу, зйомки якого тривали 13 років, зізнаються в коханні улюбленим акторам.

Як повідомлялося раніше, у мережі показали, як завершилися зйомки останнього сезону серіалу «Свати». Сльози на очах.

Hyser також писав, що серіал "Свати" потрапив у мовний скандал. Якою мовою говоритимуть улюблені герої на телеканалі 1 + 1?