У мережі з'явилися відомості про те, що елітну російську бригаду, найімовірніше, було знищено на території України внаслідок жорстоких боїв. Так, західні ЗМІ повідомляють про черговий успіх воїнів ЗСУ.

Про це повідомляє портал новин «Факти».

Потрібно повідомити, що одна із топових російських спеціальних бригад була нібито стерта в порошок на території України. Як повідомляє Washington Post, особовий склад 200-ї окремої мотострілецької бригади скоротився вдвічі за кілька тижнів з початку повномасштабного вторгнення росії.

Важливо відзначити, що видання, яке опублікувало цю інформацію, посилається на внутрішні армійські звіти, які на даний момент стали відомими. Також у цих даних можна знайти чисельність особового складу путінських окупантів. За інформацією газети, всього за кілька тижнів із 1400 елітних військових росії залишилося менше 900 осіб. Щодо командира окупантів, то він отримав дуже серйозні поранення, а багато інших російських бійців вирушили до лікарні або вважаються зниклими безвісти.

Ця бригада фактично дислокується у Мурманську та входить до складу російської арктичної оборони. Також ці елітні військові мають можливість використовувати російські військові кораблі, щоб запускати ядерні ракети і йти в бій, якщо буде напад на росію.

Експерти говорять про те, що елітна російська бригада зазнала краху через нестачу їжі, палива та низького морального духу. Також не варто забувати і про українських Героїв, які дають відсіч так званій «другій армії світу».

Читайте також:

На згарищі зруйнованого міста: у центрі українського Маріуполя окупанти зводять новорічну ялинку. Відео

Точно в яблучко: ЗСУ показали, як за допомогою дронів б'ють по окупантах. Ювелірна робота