Українці протистоять "другій армії світу" вже рівно 10 місяців. За цей час українська армія під керівництвом Залужного затвердила свій статус найкращою в Європі, а від "другої армії світу" залишилися лише військові злочини, ганьба та ненависть. Всі сподівалися, що військові дії зупиняться до Нового Року та Різдва Христового, однак Путін все ще вірить, що може зламати велику українську націю, тому навіть свята не привід нехтувати правилами і наражати себе на небезпеку.

Навіть попри жахливу війну українці не падають духом і готуються до свят. При цьому всі пам'ятають, що на території України, починаючи з 24 лютого, діє комендантська година – час, запроваджений для підтримки правопорядку.

От тільки на честь Нового Року мешканці Києва сподівалися на послаблення обмежень. Для цього вони навіть попросили місцеву владу скасувати комендантську годину новорічної ночі - з 31 грудня на 1 січня - відповідна петиція з'явилася на сайті столичної міської ради 12 грудня.

Однак, як стало відомо, у новорічну ніч погуляти швидше за все можна буде лише на Закарпатті. В решті регіонів України діятиме комендатська година, як і зазвичай.

Наприклад, у Києві не скасують комендантську годину новорічної ночі, незважаючи на петиції та звернення киян. Перебувати на вулицях міста з 23:00 до 5:00 без перепустки заборонено. Про це розповів в ефірі телеканалу Київ заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

Як діятиме комендантська година в Україні новорічної ночі 31 грудня:

►У Київській, Харківській, Івано-Франківській, Запоріжжі, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Черкаській областях, у Києві та Кривому Розі — з 23:00 до 5:00;
►У Львівській, Дніпропетровській, Рівненській, Вінницькій, Волинській, Житомирській, Миколаївській, Хмельницькій, Чернівецькій областях – з 00:00 до 5:00;
►У Чернігівській та Сумській областях - з 23:00 до 4:00;
►У Луганській та Донецькій областях - з 21:00 до 5:00;
►У Херсонській області – з 19:00 до 6:30.

Читайте також:

Не стало легендарного гумориста, одного з братів-близнюків "Кривого дзеркала"

Краще зробити запаси та відкласти гроші: українцям розповіли, що буде з продуктами у магазинах при повному блекауті

Росіяни "прокидаються": вже спитали ведмедєва, чи піде його син воювати. Той образився і сховався