У четвер 22 грудня 2022 року, перед початком засідання Державної ради, присвяченої питанням реалізації молодіжної політики в сучасних умовах, кремлівський диктатор володимир путін встиг відвідати виставкову зону молодіжних проектів Будинку молоді у ЦВЗ "Манеж".

Учасниками представлених проектів стали понад 25 тисяч осіб віком від 14 до 35 років. Зокрема, глава держави відвідав стенд АНО "Росія - країна можливостей", який розповідає про 26 проектів, спрямованих на створення умов для самореалізації дітей та молоді.

До речі, перед одним із стендів до глави Росії підійшла дівчинка і запитала, чи вірить він у Дідуся Мороза.

"Звичайно... Усі нормальні, пристойні люди повинні вірити в Дідуся Мороза. Тож ми з тобою однодумці", - сказав президент в ефірі телеканалу "Росія 1".

А ще путін приєднався до благодійної акції "Ялинка бажань". Цього року на ялинці були представлені листівки трьох видів: сині листівки із бажаннями дітей військовослужбовців, зелені листівки із бажаннями дітей, які проживають у нових суб'єктах РФ, червоні листівки із бажаннями дітей із особливостями здоров'я.

Путін зняв три листівки.
Так, восьмирічний хлопчик із Запорізької області написав, що він мріє побувати у Криму та відвідати дім Діда Мороза.
"Але дім Діда Мороза не в Криму", - здивувався президент.
Йому пояснили, що це два різні бажання.
"Добре. Відмінно. Так ми і зробимо", - сказав глава держави.
У другій листівці було написано, що дівчинка з Курганської області мріє побачити північне сяйво та покататися на оленях.
"Ух ти, здорово. Молодець. Прокотимо", - сказав Путін.
Третім виявився хлопчик із Ставропольського краю, який мріє побувати у військовій академії збройних сил.
"Я думаю, що всі ми зробимо. Причому спробуємо зробити швидко", - сказав президент.
При цьому багато хто відзначив не деталі самого заходу, а зовнішній вигляд глави кремля. Ще б пак, один з операторів настільки неправильно підібрав ракурс зйомки, що і без того низького зростання путін взагалі став здаватися карликом. Адже всі знають, що путін дуже сильно комплексує через низький зріст.
Читайте також: