Українцям повідомили, що попит на оренду квартир у столиці України значно впав. Це очевидно, що ситуація склалася через вторгнення путінських окупантів. Проте українські експерти вирішили дати оцінку та розповісти про те, що ж трапилося насправді.

Про це повідомляється на порталі новин «obozrevatel»

Через постійні масовані ракетні обстріли з боку росії, у Києві на 30% впав попит на оренду квартир. Також через постійну відсутність електропостачання ціни на оренду квартир у столиці України також впали ще на 10—12%.

Експерт ринку нерухомості Вікторія Берещак заявила, що українці зовсім не поспішають повертатися чи переїжджати до Києва через російський терор. Відсутність води, тепла та світла лякають усіх потенційних гостей столиці та самих киян.

Також спеціалістка повідомила про те, що на ринку оренди житла у Києві з'явилася ще одна нова тенденція в умовах договору про оренду. У цих змінах повідомляється про розірвання договору через непередбачені обставини.

На даний момент, за словами Вікторим Берещак, оренда однокімнатної квартири в Києві може коштувати від 7.5 до 9 тисяч гривень на місяць. Двокімнатні квартири – від 9 до 11 тисячі гривень, а трикімнатні – від 12 тисяч гривень. Також є думка, що протягом зими ціни на оренду продовжать знижуватись.

Читайте також:

Українцям заборонять продавати квартири, які видадуть як компенсації. Що пишуть ЗМІ

Тараканов доведеться «труїти» після перемоги: гауляйтер Криму Аксьонов вирішив забрати квартиру Зеленського у Ялті

Обвал цін: у яких регіонах України найдешевша оренда квартир