Практично всі українці замислюються над тим, якою буде ситуація з електропостачанням на велике свято – Новий рік. У зв'язку з цим міністр енергетики розповів, на що чекати 31 грудня.

Відповідну інформацію надали на порталі «ТСН»

Ні для кого не є секретом, що російські терористи можуть атакувати критичну інфраструктуру України напередодні Нового року. Міністр енергетики Герман Галущенко також сказав, що путінські терористи, найімовірніше, затіяли так зване «вітання».

Важливо зазначити, що якщо буде ракетний обстріл, то проблеми зі світлом гарантовані. Однак якщо цих обстрілів не буде, Україна зможе відзначити Новий рік при світлі.

Міністр енергетики стверджує, що російські терористи спеціально обиратимуть сакральні дати, щоб знищувати критичну інфраструктуру України. Таким чином, росіяни просто знущаються з українців, намагаючись зламати наш дух.

«Росіяни не відмовилися від обстрілу енергосистеми. Вони прив'язуються до певних дат. І, можливо, Новий рік – це одна з таких дат, коли вони намагатимуться максимально завдати шкоди нашій енергосистемі», – заявив Герман Галущенко.

Однак він зауважив, що якщо росіяни не бомбитимуть інфраструктуру України, то світло на велике свято буде без перебоїв.

Читайте також:

Серйозна загроза ракетних ударів на Новий рік та Різдво: Зеленський зібрав військову ставку. Що відомо

Готуємось до підвищення цін: що подорожчає після Нового року в Україні

Вихідні дні на Новий рік та Різдво: до чого готуватись і що змінилося