Українцям розповіли про дику трагедію, яка сталася у місті Рівне на Різдво. Повідомляється, що маленька 5-річна дівчинка загинула, коли врятувала своїх батьків.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин «Факти»

Місцеві журналісти повідомили про дику трагедію на території України. У різдвяну ніч у місті Рівне родина насолоджувалася теплом від твердопаливного котла, але все це закінчилося трагічно, бо вони надихалися чадним газом.

Як повідомляється, під ранок усім стало погано, але першою прокинулася 5-річна Вероніка, якій вдалося розбудити своїх батьків.

Бабуся дівчинки, Марії Левченко, сказала, що малечі було дуже погано, і вона просила води. Після цього мама Вероніки викликала швидку допомогу і медики заявили, що родина отруїлася чадним газом. Батьки дівчинки опинилися непритомні, коли їх везли до шпиталю. Щодо маленької Вероніки, то їй було зовсім погано – її намагалися реанімувати протягом 40 хвилин, але, на превеликий жаль, її врятувати не вдалося.

«Проводилася штучна вентиляція легень, закритий масаж серця, запровадження медикаментів, все робили за протоколами… Але, на жаль, не вдалося врятувати дитину», розповів медичний фахівець Юрій Клименко.

Читайте також:

Не залишилося й живого місця: Зеленський розповів про трагедію в Україні

Земля горіла під ногами: Запоріжжя вмивається знову сльозами, під завалами шукають людей. Фото та відео трагедії

путін буде в сказі: ЗСУ зуміли ліквідувати важливого кремлівського офіцера спецназу