У мережу потрапила дивовижна інформація, в якій йдеться про несподіване відкриття. Повідомляється, що у Єгипті археологи виявили голови хижаків у гробницях.

Цю інформацію надали в Journal of African Archaeology.

Експерти з Центру середземноморської археології Варшавського університету виконували свою роботу на території Єгипту. Під час своїх розкопок вони натрапили на дуже несподівану знахідку – крокодилячі голови. Наголошується, що розкопки проходили у Фіванському некрополі в Єгипті.

Доктор Чудзік стверджує, що це відкриття стало першим у своєму роді. Були випадки, коли археологи знаходили мумії крокодилів у храмах, але цього разу було виявлено лише їхні голови, що дуже незвичайно. Ще було наголошено на тому, що голови були не муміфіковані, а просто загорнуті в полотно.

"Це зовсім незвичайне відкриття і перше такого роду історія досліджень Єгипту. Ми знаємо багато мумій крокодилів, які були знайдені вздовж Нілу. Усі вони мумії цілих крокодилів, поміщених у спеціально підготовлені катакомби священних тварин, у разі крокодилів чи священних тварин бога Собека", - розповіли археологи, які виявили небачену знахідку.

Також є інформація, що у стародавньому Єгипті місцеві жителі поклонялися крокодилам. Вони звали їх як бога Собека.

Читайте також:

Знайшли 29 розстрільних ям: в Україні розпочали розкопки на об'єкті НКВС. Справжні нелюди

Чоловіки виловили з річки дуб, якому 5 тисяч років розпилили. Знахідка коштувала десятки тисяч доларів. Відео

Ось це знахідка: у морі виловили сюрпризи із крейсера "Москва". Фото