Українцям розповіли, які професії будуть актуальними наступного 2023 року. Так, мешканцям нашої держави назвали перелік професій, які зможуть приносити гроші.

Про це повідомляється на порталі «obozrevatel»

Насамперед слід акцентувати увагу на роботах у сфері будівництва. Експерти повідомляють, що будівництво, логістика, інжиніринг та проектування будуть дуже потрібні.

"Якщо збережеться тренд на звільнення нашої території, який розпочато цієї осені, якщо будуть подальші успіхи на півдні та на сході, то, знову ж таки, дуже актуальними будуть позиції та робота, пов'язана з будівництвом. У нас дуже багато потрібно буде відновлювати. Це і інфраструктурні об'єкти, і житло, і комерційна нерухомість, тому однозначно у топах буде будівельна галузь", – розповів фахівець.

Крім цього, експерт стверджує, що через проблеми з авіа та морськими перевезеннями наземна логістика буде досить актуальною у 2023 році.

"Також будуть популярні професії, пов'язані з інжинірингом та проектуванням, теж це в принципі логічно. І, як завжди, у топі будуть професії, пов'язані з ІТ. Тому що це вже стійкий тренд останніх кількох років. Це такі професії, що актуальні завжди, за будь-яких катаклізмів", – продовжив професіонал.

Читайте також:

Платежі за газ можна отримати у банках. Відділення, які працюють навіть без світла

Як працюватимуть банки та системи грошових переказів під кінець року. Графік

Транзит через Україну – все! На Росії вибухнула остання ділянка працюючого газопроводу, що веде до Європи