У мережі опублікували досить несподівану інформацію про одного з українських позашляховиків, яке було виявлено за територією України. Так, у росії знайшли дуже рідкісний екземпляр ЛуАЗ під час зносу якогось сараю.

Про це повідомляє популярний портал новин «obozrevatel»

Зазначається, що під час знесення нетрів було знайдено дуже рідкісний і навіть унікальний екземпляр українського позашляховика ЛуАЗ. Цей автомобіль був помічений у москві під час зносу гаражів. Українську машину виштовхали з гори сміття біля якогось голубника.

З першого погляду кожен може подумати, що це – звичайний ЛуАЗ-968М, який перебуває у огидному стані. Однак насправді це виявився експортний ЛуАЗ-969М-01 1988, який випускала італійська компанія Martorelli.

Важливо відзначити, що цей ЛуАЗ модифікований. Він може похвалитися покращеною ергономікою, зручними сидіннями, травмобезпечною панеллю вітрової рами, посиленою підвіскою та підвищеною вантажопідйомністю.

Є інформація, що цей модифікований ЛуАЗ проводився ще 1986 року. На території Італії український позашляховик модифікувався та доводився до рівня європейських стандартів. Це говорить про те, що він виглядав більш привабливо та сучасно.

Читайте також:

Вчать вбивати українців з дитинства: у Росії школярів навчатимуть стрільби з автомата та кидання гранат

Відмовлять кожному другому: які автомобілі не пройдуть техогляд у 2023 році

Пластикові права можна з собою не носити: українських автомобілістів порадували