Мешканці України вкотре прокинулися через звуки вибуху. Так, країна-терористка росія знову запустила десятки ракет територією України.

Про це повідомляється на порталі «оглядач» та у соціальних мережах, посилаючись на мера Києва.

29 грудня росія знову влаштувала масований ракетний обстріл по Україні. Зазначається, що країна-агресорка задіяла 13 стратегічних бомбардувальників Ту-95 та 3 бомбардувальники Ту-22м3.

Вже з самого ранку, у Києві, і не тільки, було чути вибухи. Зазначається, що Львів знеструмлено на 90%.

«Внаслідок обстрілу 90% Львова — без світла, — мер міста Садовий. Можуть бути перебої з водопостачанням», - пишуть в соцмережах.

«Київ, приватний сектор у Дарницькому районі. Внаслідок ранкової атаки ворога постраждало 3 людей, серед них 14-річна дівчинка. Фото: ОП», - заявили в соціальній мережі.

Окрім цього, Віталій Кличко звернувся до мешканців та гостей Києва. Він попередив, що загроза масованих ракетних атак з боку росії зберігається. Ще мер столиці попросив українців зарядити свої пристрої та запастись водою.

«У Києві можуть бути перебої зі світлом. Зарядіть телефони та інші пристрої. Зробіть запас води», - повідомляє мер столиці України.

Також Віталій Кличко повідомив, що, на превеликий жаль, уже є постраждалі від російського терору: «На даний момент троє постраждалих у Києві. В тому числі — 14-річна дівчинка. Всіх госпіталізували».

Вже введено екстрені відключення від світла у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях.

Читайте також:

У Повітряних силах України назвали найголовнішу мету російських ракет

Подарунок на Різдво: у Білорусі загадково згорів МіГ-31К, який мав ударити по Україні ракетами

Вийшов на ракету практично з голими руками: під Києвом боєць тероборони збив крилату ракету за допомогою кулемета