Важливо повідомити про те, що 29 грудня країна-терористка росія влаштували черговий масований ракетний удар по Україні. Відомо, що всього було запущено 69 ракет, з яких було збито 54. Однак це далеко не все, оскільки на території росії пролунали потужні вибухи на авіабазі.

Про це повідомляється на порталі "glavred"

29 грудня вибухи було чути не лише в Україні. Так, на території ворога, а саме в Саратовській області, пролунали сильні вибухи в районі військової авіабази Енгельс. Саме звідти раніше путінські окупанти запускали стратегічні літаки, щоби атакувати мирних жителів нашої країни.

Самі росіяни вже почали писати в соціальних мережах про те, що в Енгельсі лунають чергові вибухи. Окрім цього, місцеві жителі почали публікувати знімки та відеоролики з місця події.

"Жителі Енгельса повідомляють про вибухи в районі аеродрому. Чути повітряну тривогу. Імовірно, спрацювали системи ППО", - йдеться у повідомленні в соціальній мережі.

Слід зазначити, що це вже далеко не вперше, коли на російській авіабазі лунають сильні вибухи. 26 грудня в Енгельсі на аеродромі можна було почути потужні «бавовни». Повідомляється, що на той момент було пошкоджено військові літаки ворога.

Читайте також:

росіян вже скоро не залишиться: путін сам розповів, як готовий знищити 99% своїх людей. Відео

У РНБО розповіли українцям, як правильно називати всіх росіян. Вже підібрали потужне слово

Росію накрила чорна смуга найпотужніших пожеж. На цей раз горить Новосибірськ. Полум'я піднімається до небес