Ніхто не стане сперечатися, що перша і дуже важлива людина в житті дитини – це її мама. Саме мамина присутність забезпечує немовляті відчуття безпеки та можливість для розвитку. Ось тільки є дітки, які цього лише позбавлені, адже жінці, яка їх народила, вони не потрібні. Саме такий випадок стався днями у Кривому Розі.

Так, стало відомо, що у Кривому Розі жінка народила дитину під час пиятики, таким чином новонароджений лише за кілька годин свого життя пройшов безліч випробувань.

Відомо, що мати дитини, будучи вагітною, не залишала свого захоплення алкоголем, а народжувати взагалі почала під час чергового "застілля". При цьому замість того, щоб викликати швидку медичну допомогу пологи приймав її "собутильник" і тільки після цього вони викликали "швидку допомогу".

Про це повідомляє ювенальна превенція Кривого Рогу.

Приїхавши за адресою, лікарі виявили, що дитина має сильне переохолодження і народилася раніше за термін. Породіллю разом із новонародженим одразу ж доправили до лікарні, де надали медичну допомогу.

Ось тільки жінка виявила бажання відмовитись від малюка. За її словами, вона вже має повнолітніх дітей, тож ще одна їй не потрібна.

На даний момент життю та здоров'ю малюка нічого не загрожує, а його долею займається служба у справах дітей.

Читайте також:

Невістка Ющенка похвалилася фігурою та "приваблюючим" шпагатом після пологів. Фото

кремль поставив крапку на мирних переговорах із Україною. Заява піскова вразила багатьох

Маленька українка врятувала всю родину, а сама не вижила: подробиці лиха у Різдвяну ніч під Рівним