Сьогодні, 29 грудня, російська федерація здійснила черговий акт тероризму - масовану ракетну атаку по мирних містах України.

Не можна сказати, що це було несподіваним – і люди, і влада, і військові знали, що рашисти зроблять щось подібне перед Новим роком. Адже головна мета цієї війни – знищення української нації, занурення міст у пітьму та холод, щоб схилити людей перед окупантами та їхнім царем. Ось тільки росіянам ніколи не зрозуміти, що таке бути вільними людьми, зі своєю думкою, бажаннями та почуттям волі. І вони нас не зламають.

Українські ЗМІ повідомляють, що українські сили ППО показали неймовірний результат, збивши 54 із 69 ракет. А ті проблеми, які були завдані рештою ракет, були вирішені протягом кількох годин.

Перша леді України Олена Зеленська прокоментувала сьогоднішній масований удар по країні.

"Росія «вітає» українських дітей з Новим роком у своєму стилі – масованим ракетним ударом. Підступне бажання терористів – залишити дітей на свято у темряві та холоді. Що ж, українці також мають новорічне бажання – воно міцнішає з кожним вибухом. І точно здійсниться – час на нашому боці", - написала дружина президента на своїй сторінці у мережі Twitter.

Читайте також: