Ні для кого не секрет, що взимку, особливо на новорічні свята, люди забувають про свою форму. Через зимовий відпочинок можуть з'явитися зайві кілограми, що приноситиме незручності. Через це українцям розповіли, як привести себе у форму після застілля.

Через рясні застілля на новорічні свята, деякі люди можуть дуже швидко набрати зайву вагу. Однак засмучуватися не варто, тому що це можна дуже швидко виправити.

Насамперед після свят наполегливо рекомендується розвантажити свій організм. Однак це потрібно робити поступово, а не різко, щоби собі не нашкодити. Наприклад, після застілля через 2-3 дні потрібно перейти на звичайну їжу і потім розвантажувати свій організм.

Розвантажувальний день можна робити на свій вибір. У цей день можна їсти яблука, мандарини, рис чи пити кефір.

Також скинути вагу і привести в себе форму допоможуть салати. Так, протягом тижня їжте салати з овочів, курячого філе та фети.

Звичайно, не треба забувати і про тренування. Спорт допоможе не тільки привести своє тіло в порядок, а й чудово почуватися. Однак, щоб схуднути, потрібно приділяти особливу увагу кардіотренуванням. Так, вони тяжкі, але дають відмінний результат.

Читайте також:

Час робити запаси: які продукти подорожчають відразу після Нового року та Різдва

Відключення світла на Новий рік: міністр розповів, до чого готуватись українцям

Що буде з курсом долара на Новий рік та після Різдва. До чого готуватися

Чи буде масований ракетний обстріл України на Новий рік та Різдво: експерт розповів, чого чекати