Приготувати хороший смачний суп не важко навіть для того, хто ніколи нічого складніше яєчні не готував. Але іноді рецепти супів можуть загнати в кут від нерозуміння того, навіщо додавати у звичайну повсякденну страву той чи інший інгредієнт.

Рецепт одного дуже незвичайного, але дуже смачного супу, читайте в нашому матеріалі.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Невеликі шматочки курячого філе заливаються водою у каструлі, доводяться до кипіння, знімається піна та варяться на маленькому вогні протягом 30 хвилин.

Яйця розбиваються в миску, додають сіль і перемішують.

Половина зазначеної кількості вершкового масла розігрівається в сковороді, потім у неї виливається половина яєчної суміші і обсмажується млинець по 1-2 хвилини з кожного боку, до рум'яної скоринки. Далі додається вершкове масло, що залишилося і також обсмажується другий млинець. Готові млинці викладаються на тарілку та остуджуються.

Картопля чиститься і нарізується невеликими кубиками. Він викладається в каструлю з курячим м'ясом та вариться протягом 10 хвилин.

Морква та цибуля чистяться, морква нарізається кружальцями або півкільцями, цибуля нарізається кубиками. У сковороді розігрівається рослинна олія, і на ній цибуля та морква обсмажуються протягом 3-4 хвилин до золотистості. До овочів додається кукурудза і все обсмажується ще 2-3 хвилини.

Охолоджені яєчні млинці нарізаються у вигляді локшини.

У суп додаються обсмажені овочі з кукурудзою, потім макаронні вироби та сіль. Вариться суп ще 5 хвилин (або час, вказаний на упаковці з макаронами). Потім додаються нарізані млинці яєчні, доводиться до кипіння і відразу ж забирається з вогню.

Курячий суп з макаронами, кукурудзою та яєчними млинцями готовий.

Читайте також: