Після введення нових санкцій США, приурочених до роковин повномасштабного вторгнення Росії в Україну, РФ вирішила відповісти на них "потужним" кроком, заборонивши в'їзд президенту США Джо Байдену та його родині до Пензенської області.

Докладніше про це інформує Обозреватель.

Чиновник Сергій Мельниченко, який називає себе помічником Кремля та губернатором Пензенської області, гордо заявив про це "покарання". Таким чином, санкції торкнуться не лише Байдена, а й його близьких.

"Нам такі люди не потрібні. Пензенці завжди славилися своєю чуйністю до чужих бід, добротою і чесністю. Усіх цих якостей у пана Байдена немає і ніколи не було", - написав губернатор, підігріваючи антизахідну істерику російських пропагандистів .

На додаток до висунення заборони на в'їзд до Пензенської області для Джо Байдена, помічник Кремля Сергій Мельниченко стверджує, що на руках президента США є кров мирних громадян і він ображає Росію та її населення. Однак Мельниченко не згадує той факт, що деякі жителі Пензенської області беруть участь у неспровокованій війні проти суверенної держави.

Читайте також: