Подібні рецепти спонукають експериментувати, не зупиняючись із рецептурою страв багатьох світових кухонь.

Про докладний рецепт приготування рису з фаршем та квасолею читайте у нашому матеріалі.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Для початку очистіть моркву та цибулю, потім промийте їх. Рис також необхідно промити до прозорості води та залити у каструлі з водою (400 мл). Доведіть рис до кипіння, додайте трохи солі (1/4 чайної ложки) і варіть на мінімальному вогні протягом 15 хвилин, майже до готовності (час залежить від сорту рису).

Поки рис готується, наріжте цибулю середніми кубиками й обсмажте її в добре розігрітій олії на середньому вогні протягом 6-8 хвилин, постійно помішуючи лопаткою, до м'якості. Потім додайте фарш, поперчіть (щіпка) і обсмажте ще 10 хвилин, розбиваючи грудочки лопаткою.

Цього разу наріжте моркву середніми кубиками та додайте її до сковороди з цибулею та фаршем. Обсмажте на середньому вогні ще 8 хвилин до м'якості. Відварений рис промийте і відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

Промийте консервовану квасолю під проточною водою і відкиньте на друшляк. Додайте квасолю до сковороди. Далі всипайте рис у ту ж сковороду і ретельно перемішайте. Посоліть усі інгредієнти до смаку. Обсмажте рис із овочами та фаршем ще 5-8 хвилин, перемішуючи для рівномірного прогріву. Смачна та ситна страва готова до подачі на стіл!

Читайте також: