Питання про формат похорону Євгена Пригожина, відомого як голова ПВК "Вагнера", поки що залишається відкритим у Кремлі. Найвище керівництво Російської Федерації намагаються максимально уникати розмов навколо "Вагнера" ​​та його представників, а особливо, навколо авіакатастрофи, в результаті якої загинув Євген Пригожин.

Про це повідомив Дмитро Пєсков, речник президента Росії, на брифінгу в понеділок, 28 серпня, інформує ТСН.

"Такі рішення завжди приймаються разом із родичами і в першу чергу, звичайно, ґрунтуються на рішенні родичів", - сказав він, додавши, як тільки буде прийнято рішення, воно буде оприлюднене.

За словами Пєскова, у Кремлі також невідома дата похорону Пригожина. Власне також неясно, чи буде присутній президент Російської Федерації Володимир Путін на цій церемонії, хоча з Пригожиним його пов'язує багаторічна дружба та партнерство у різних видах діяльності, про що ніхто в Росії не любить поширюватися.

Слідчий комітет РФ ідентифікував останки Євгена Пригожина за допомогою генетичної експертизи. Це говорить про те, що тіло пізнати візуально було неможливим, а значить, похорон пройде при закритій труні.

Читайте також:

Путін помстився: у Росії розбився пасажирський літак із Пригожиним. Що пишуть ЗМІ

Після загибелі Пригожина у Росії оголосили повстання: "вагнерівці" йдуть на Кремль. Почалося

Пастка у вигляді ящика з вином: екс-офіцер розвідки розповів про те, як міг упасти літак із Пригожиним