Сьогоднів столиці поліція працює в посиленому режимі

Сьогодні, 18 лютого, роковини розстрілів на Майдані. Відтак, українці, щоб вшанувати пам’ять загиблих, збираються на масові заходи в центрі столиці. За інформацією столичних правоохоронців, як мінімум декілька заходів будуть сьогодні проводитися. В прес-службі поліції підкреслили, що через це в Києві будуть працювати поліцейські в посиленому режимі.

Ситуацію прокоментував голова київської поліції Андрій Крищенко. За його словами, сьогодні до роботи в Києві привернули представників усіх структурних підрозділів, в тому числі кінологів, вибухотехніків та поліцейських діалогу. До того ж відомо, що правоохоронці мають право проводити вибіркові перевірки документів у громадян. Також поліцейські можуть перевіряти особисті речі.

В прес-службі київської поліції підкреслили, що всі заборонені та небезпечні предмети будуть в людей вилучати. Поліцейські наголошують, що такі дії спрямовані виключно на охорону безпеки громадян, щоб не припустити ніяких небезпечних ситуацій. В поліції закликають організаторів та учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства.

До того ж представники правоохоронних органів нагадали киянам та гостям столиці, що зараз в країні продовжується карантин. Це значить, що навіть на таких заходах треба мати захисну маску та не порушувати соціальну дистанцію. Водіїв також попередили, що через масові заходи окремими центральними вулицями може бути обмежений дорожній рух.

До речі, нещодавно стало відомо, що поліцейські евакуювали людей зі станцій метро «Майдан Незалежності» та «Палац спорту». Відзначалось, що справа в черговому повідомлені про мінування. Зараз спеціалісти перевіряють, чи не загрожує щось громадянам.

Нагадаємо, що раніше портал Hyser писав про те, що в Києві станцію метро почали критикувати за новий дизайн дверей. Стало відомо, як виглядають ті двері, які багатьом не сподобалися.

Також повідомлялося, що в київському метро запустили новий потяг. Стало відомо, як він виглядає.

Крім того, в Києві лікар "приймав пологи" в жінки через соціальну мережу. З'явилися подробиці вражаючої історії.