У Києві водій вбив пішохода

Конфлікти на дорозі не рідкість, між водіями і пішоходами часто виникають спірні ситуації, які можуть закінчитися навіть бійкою. Так, у Києві водій накинувся з кулаками на перехожого і завдав два удари в голову, внаслідок чого чоловік помер. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у facebook.

У п'ятницю, 19 лютого в центрі Києва стався конфлікт між водієм автомобіля Hyundai Sonata і перехожим. Очевидці стверджують, що водій вибіг з транспортного засобу і накинувся на пішохода. За словами свідків перший завдав другому два удари в голову. Другий удар став фатальним, чоловік впав на землю і вдарився головою об бруківку. Отримана травма виявилася несумісною з життям, пішохід помер до приїзду медиків. Водій, мабуть, вирішив уникнути покарання, і втік з місця події. Правоохоронцями була введена операція з розшуку та затримання водія, який вчинив злочин.

На подію відреагував заступник глави Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко, заявивши, що співробітники поліції затримали водія через трохи більше години після скоєння злочину - о 15:58. Він зазначив, що за вбивство чоловік постане перед судом і відповість відповідно до закону. До слова водієві загрожує до 10 років позбавлення волі.

Антон Геращенко подякував правоохоронцям за проявлений професіоналізм та місцевій владі міста Київ, за масову установку камер спостереження, які часто допомагають вистежити правопорушників. За його словами в столиці вже встановлено близько 8 тисяч таких камер, проте на цьому не варто зупинятися і закликав місцеву владу інших міст наслідувати приклад столиці.

Раніше портал Hyser писав, що в Єгипті автобус з українцями потрапив у ДТП.

Також портал Hyser повідомляв, що в Києві автомобіль зіткнувся з поїздом.

Крім того, портал Hyser інформував, що на бійці Нацгвардії накинулися на свого колегу.