У Чехії невідомий злочинець готував напад на прем'єра і його сім'ю.

Так, в Чехії сталася надзвичайна ситуація. Справа в тому, що там в січні місяці невідомий готовий напад на прем'єра країни і його сім'ю Андрія Бабішу.

Про це він сам повідомив в ефірі CNN Prima News зазначивши, що його дружина не знала про це. Турбуючись за її життя, Бабіш відправив дружину в Дубаї.

Політик відразу пояснив, що це був вимушений захід і тому він пішов на такий крок.

"Поліція інформувала мене 8 січня про існування людини, яка погрожує застрелити мене і членів нашої сім'ї, після цього наш будинок був узятий під охорону", – розповів прем'єр-міністр.

У той же час поліція Чехії вже написала про те, що особа людини, яка погрожувала прем'єру і його родині, встановлена. Тепер він узятий під варту і йому загрожує кримінальна відповідальність. Обвинувачений відповідатиме за всією суворістю закону.

"У зв'язку із загрозою прем'єр-міністру ми можемо підтвердити, що Празька поліція переслідує конкретну людину. Слідчі у кримінальній справі звернулися до прокурора з клопотанням про взяття під варту. В даний час відносно чоловіка порушено кримінальну справу", – сказано в повідомленні.

Зазначимо, що Андрій Бабіш є дуже багатою людиною. У 2015 році відоме видання "Forbes" присвоїло йому звання найбагатшого словака в світі.

На посаді прем'єра Бабіш з 2017 року. Він також володіє кількома виданнями та заводами. Його статки обчислюються мільярдами.

Цікаво, що в популярних ЗМІ Бабіша часто називають "чеським Трампом" або "чеським Берлусконі".

Раніше Hyser писав про те, що у Києві сталася серія загадкових нападів переважно на чоловіків, список небезпечних місць.

Також писали, що на Львівщині злодій автомобілів, щоб втекти від поліції, закопав себе в сніг.

Нагадаємо, що на Львівщині сталася НП, чоловік звів рахунки з життям скориставшись вибуховим пристроєм.