Інцидент стався прямо в громадському транспорті

У Житомирі стався конфлікт прямо в тролейбусі. Відомо, що там військовому в обличчя розпиляли сльозогінний газ, передає інформаційний портал "Суспільне". Як виявилося, все почалося після того, як військовий заступився за пенсіонерку.

Журналістка Оксана Гуменюк стала свідком ситуації, та розповіла подробиці. Це відбулося десь о 16:10-16:20: кондуктор зробила зауваження жінці похилого віку, яка хотіла проїхати на пільгових умовах. Справа в тому, що на пільгових умовах можна було їздити до 16:00. За жінку вступився чоловік у військовій формі, однак на нього одразу почали обурюватися молоді хлопці (на вигляд молодше 20 років). Вони стали ображати чоловіка в формі, навіть називали його нікчемою. Поводили себе вони дійсно дуже грубо та використовували нецензурну лексику, розповіла свідок ситуації.

Як згадала кондуктор тролейбусу, військовий стал вимагати, щоб хлопці вибачилися, однак сам поводив себе спокійно і не провокував нікого. Однак один з цих хлопців дістав балончик і розпорошив газ в обличчя. Всі пасажири почали кашляти через газ, водій зупинив транспорт, щоб всі змогли вийти.

Відомо, що один з нападників зміг втікти, а іншого затримали до приїзду правоохоронців: цікаво, що затримав його той самий військовий. Пасажири дали чоловіку в формі води, щоб мін зміг змити газ з очей. Дуже показово те, що він потім поділився водою і з нападником, якого стримував на місці. Що стосується військового, то його забрали медики, щоб надати йому необхідну допомогу. Про конфлікт правоохоронцям повідомила після цього кондуктор тролейбуса: нападника, якого вдалося затримати, відправили до Житомирського районного управління поліції.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в столиці все частіше відбуваються озброєні напади на жінок. З'явилися подробиці ситуації.

Також повідомлялося, що в столиці депутат партії "Голос" напав на коміка прямо під час концерту. З'явилися подробиці скандалу.

Крім того, в Києві прямо у гуртожитку одного з університетів стався озброєний напад. В мережі з’явилися подробиці інциденту.