Таллула - молодша дочка Демі Мур і Брюса Вілліса, зібралася заміж.

Варто відзначити, що вона першою з трьох дочок пари зважилася на такий серйозний крок. Про те, що вона виходить заміж за 31-річного артиста і режисера Діллона Басса, Таллула повідомила на своїй сторінці в Instagram, продемонструвавши розкішну каблучку для заручин.


Варто відзначити, що кільце вона показала в окремих постах після того, як похвалилася самою пропозицією. Так, 27-річна Таллула Вілліс поділилася серією кадрів, на яких видно, як коханий встає перед нею на одне коліно і просить її руки.

Судячи з усього, це був відображений якраз момент самого пропозиції руки і серця, а потім вже дівчина показала велике кільце з діамантом. Таллула зазначила, що ні секунду не вагалася.


З новим статусом - нареченої - Таллулу вже привітали її сестри в соцмережах, а також мама Демі Мур. У своєму Instagram зірка виставила спільне фото з дочкою, в підписі до якого зазначила, що рада за неї і це однозначно щасливий день для всієї родини.


До слова, вперше про відносини Таллули Вілліс і Діллона Басса стало відомо в лютому 2020 року. Пара разом прекрасно провела карантин і тепер готові йти далі - зв'язати себе узами шлюбу.

Раніше "Hyser" писав про те, що молода дружина Ніколаєва переборщила зі стрибком для пляжу.

Також наш портал повідомляв, що відома українська виконавиця Оля Полякова розповіла про те, як її била власна мати.

Нагадуємо, що дочка Єфремова, яка називає себе Сергієм, готова розкрити правду про свого батька.