Моторошний конфлікт стався між пасажирами, що летіли з Києва до Домінікани на борту літака компанії "Azur Air". В результаті події дівчині відгризли ніготь, і подряпали обличчя.

Про це повідомляє видання Obozrevatel посилаючись на українського блогера Андрія Трушковського, який знаходився в компанії постраждалої дівчини Юлії та її чоловіка Костянтина.

Відомо, що вкрай неприємний інцидент стався на рейсі Qu4489"Бориспіль – Ла Романа".

Як розповів блогер, конфлікт почався через дрібниці - чоловік постраждалої дівчини зробив зауваження дитині, а через якийсь час просто відсунув своє крісло. Але це дуже не сподобалося подружній парі з дитиною, які сиділи ззаду.

"Костя з Юлею спали. Дитина ззаду почала бити по сидінню Юлі, Костя просто попросив, щоб він цього не робив. У наступний момент Костя встав і пішов в туалет, а коли повернувся, сів на своє крісло і відкинув його.

Жінка (яка сиділа позаду – Ред.) Костю почала дубасити, а Юлю, яка спала, (бити - Ред.) в її в крісло. Потім роздряпала їй обличчя, погризла руку і відкусила ніготь", - розповів Андрій Трушковський.

На одному з фото, яке опублікував блогер в Stories видно, що у дівчини подряпане обличчя на лобі й біля ока. Також з руки йде кров. Трушковський стверджує, що неадекватна жінка відкусила Юлії ніготь.

Для Юлії насилу вдалося знайти хорошу медичну допомогу. Також молоді люди намагаються розібратися з конфліктом і бажають, щоб жінка, що напала, відповіла за скоєне. Юлія збирається подавати на жінку до суду самостійно.

Андрій Трушковський розповів, що ні "Azur Air", ні "Anex Tour" ситуацію не прокоментували. Поліція відпустила пару.

Раніше "Нyser" писав про те, що водій-утікач влаштував гучну ДТП у Києві.

Також наш портал повідомляв, у Краматорську через помилку оператора атракціону травмувалася дівчина.

Нагадуємо, у Чернігівській області сталася трагедія з рятувальником.