Президент Росії Володимир Путін почуває себе добре після вакцинації проти коронавірусу.

У всякому разі він так говорить. Так, 9 травня у нього були взяті аналізи, які показали позитивний результат, а показник тесту на антитіла склав 15. Путін заявив, що лікарі, які його оглядали, вважають це хорошою динамікою, пише "KP.ua".

Путін розповів, як почувається після вакцини від ковіда, фото: Громадське

Варто відзначити, що прищепився глава Кремля другим компонентом вакцини через три тижні і один день після першого уколу, який був зроблений 23 березня. Наскільки відомо, перший час після щеплення він відчував ломоту в тілі, але підвищення температури при цьому не фіксувалося.

Зокрема, повторно прищепився російський президент 14 квітня. Примітно, що прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков теж збирається зробити щеплення проти коронавірусу. Він заявив, що вакцинується однією з трьох російських вакцин, проте він не уточнив якою саме. Втім, якою саме вакциною прищепився Володимир Путін - теж невідомо.


До слова, український президент Володимир Зеленський також встиг вже вакцинуватися, після чого закликав українців записуватися на добровільну вакцинацію. На особистому прикладі він вирішив показати всім, наскільки вакцинація важлива, необхідна і безпечна.

За його словами, саме вакцинація від COVID-19 ключ до звичного, нормального життя.

Раніше "Hyser" писав про те, що лікарі розповіли, чи можна вакцинуватися, якщо у вас є хронічні захворювання.

Також наш портал повідомляв, що президент України Володимир Зеленський попередив українців щодо вакцинації та Дня Незалежності.

Нагадуємо, що у Франції людям замість вакцини від коронавірусу вкололи стерильну воду.