В Харкові водій отримав штраф за грубе порушення правил дорожнього руху та громадського порядку.

Таким чином, правоохоронні органи не оцінили гумор водія, якому здалося забавним прив'язати до своєї машини саморобну конструкцію з килимом. Більш того, на килимі розташувалися два пасажири в костюмах з казки про Аладдіна. Поліція зупинила порушників на проспекті Науки, пише "НВ".


В результаті водій Honda був штрафований правоохоронними органами за свої необдумані дії. Примітно, що для учасників цього всього, їх дії, судячи з всього, не здавалися неправомірними. На додаток, двоє пасажирів, перебуваючи у відкритому багажнику автомобіля від душі повеселилися, знімаючи все, що відбувається на мобільний телефон.

Однак поліції це все не здалося кумедним, оскільки такі забави можуть коштувати життя і здоров'я людей.


У зв'язку з цим, водію виписали адмінпостановлення за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування водієм і пасажирами засобами пасивної безпеки), ч. 1. ст. 122 (Порушення правил перевезення пасажирів і вантажів), а також склали на нього адмінпротокол за ст. 173 (Грубе порушення громадського порядку і спокою громадян).

Правда, на думку одного користувача в Facebook, одного штрафу мало в якості покарання водія, якого взагалі варто позбавити прав.

[img desc= "скріншот з Facebook"] 374584 [/img
Раніше "Hyser" писав про те, що у Росії танкісти після параду переплутали педалі і в'їхали в світлофор.

Також наш портал повідомляв, що окупанти в Луганську провели військовий парад серед ям на дорозі.

Нагадуємо, що водій-утікач влаштував гучну ДТП у Києві.