Володимир Зеленський висловлювався щодо повноцінного нападу з боку Росії

Багатьох дуже хвилює ситуація, що склалася недавно на Сході України, тому Володимир Зеленський та інші великі політичні діячі регулярно висловлюються з цього приводу. Нещодавно, під час виступу на Всеукраїнському форумі "Україна 30. Безпека країни"Володимир Зеленський зробив нову заяву.

Так, Володимир Зеленський впевнений в тому, що рівень ескалації в ситуації на сході зменшився, тому заявляє про те, що повномасштабного військового зіткнення України з Російською Федерацією "точно не буде".

"Потужна ескалація могла б бути. Я вважаю, що на сьогоднішній день це зупинилося. Імовірність ескалації зменшилася. Віримо, що війни точно не буде, повномасштабної", — заявив Зеленський на своєму виступі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в мережі з'явилася інформація про те, що Збройні Сили України візьмуть участь у деяких заходах Fires Shock під час багатонаціональних навчань НАТО Defender Europe 21.

Дані навчання кілька днів тому вже стартували в Естонії. Полковник Даніель Міллер, командувач 41 бригади польової артилерії армії США розповів, що Fires Shock — це вчення, яке відбудеться на полігоні Графенвер, розташованому в Німеччині. У ньому візьмуть участь 1800 військовослужбовців з 16 країн-учасників НАТО з усієї Європи, в тому числі і Україна.

За словами американського військового, на цьому заході учасники об'єднаються, щоб продемонструвати свої сили і можливості, в тому числі показати себе в командній роботі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що противник почав використовувати нове озброєння для обстрілу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кравчук назвав важливу умову встановлення нормальних відносин між Україною і Росією.

Також "Hyser" писав, що експерти розповіли, що задумав Володимир Путін.