Новий дизайн УАЗика "Буханки" планують дійсно втілити в життя.

Цієї зими незалежний російський дизайнер Андрій Давидов опублікував ескізи»Буханки майбутнього". Авто вийшло у футуристичному стилі. Але найважливіше, що машини вийшла дуже навіть функціональною. Проект Давидова відзначив і сам Ульяновський автозавод, розмістивши рендери у себе в соцмережах. Публіка зустріла роботи дизайнера дуже тепло.

Але єдиний момент, який дуже засмучував всіх автолюбителів це те, що це авто було презентовано тільки на комп'ютері. Адже авто вийшло вельми і вельми гідним. А значить має всі шанси на те, щоб його розробкою зайнялися серйозно.

І ось днями автори популярного YouTube-каналу "Машинатори «зробили гучну заяву:» буханці майбутнього" бути! Враховуючи те, що блогери вже не раз створювали незвичайні автомобілі, немає ніяких сумнівів, що і на цей раз проект реалізується цілком успішно.

Ця новина обрадувала дуже багатьох. Адже такого авто давно не вистачало. Але поки залишається незрозумілим той факт, коли ж цей проект зможе бути реалізований. Адже потрібні чіткі інженерні розробки та інші матеріали.

Вже відомо, що основою для «Буханки майбутнього» послужить рама оригінального мікроавтобуса УАЗ. А ось кузов буде побудований з нуля, з композитних матеріалів. Що стосується силового агрегату, про нього мова поки не заходила.

Примітно, що «Машинатори» вже заручилися підтримкою самого дизайнера. Спеціально для цього проекту Андрій Давидов розробить унікальну архітектуру салону. У свою чергу блогери пообіцяли, що як мінімум візуально автомобіль буде точною копією рендерів.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні автоумельці зробили з "Запорожця" справжній витвір мистецтва.

Також писали, що у мережі показали просто шикарний "Запорожець", який не залишить нікого байдужим.

Нагадаємо, що у мережі показали незвичайний"Запорожець".