Сьогодні на ринку України існує величезна кількість поштових сервісів, які відправляють посилки як по Україні, так і за кордон. От тільки багато хто із клієнтів нехтує елементарними правилами пакування та не дотримується загальних для всіх заборон, тому і наражає інших на непередбачувані збитки.

Так, сьогодні, 12 червня, під Києвом, в Жулянах, на території терміналу "Нової Пошти" сталася надзвичайна ситуація. Там загорівся причеп з посилками. Всередині були документи та вантажі на десятки тисяч гривень, а отже ця пожежа завдала матеріального збитку як самій компанії-перевізнику, так і її клієнтам.

Про ЧП 12 червня повідомили в Telegram-канал "ДТП Київ".

На місце терміново було викликано співробітників ГУ ДСНС у Київській області, проте і працівники "Нової пошти" не сиділи склавши руки. Вони встигли відчепити причеп та блискавично загасити пожежу за допомогою підручних засобів, аби не згоріла вся кореспонденція.

"Добре встигли відчепити та блискавично згасити, щоб усе не згоріло. На місці працювали бійці ДСНС", – зазначено в повідомленні рятувальників.

Інцидент уже внесено до Єдиного реєстру Нацполіції, а що саме стало причиною загоряння автомобільного причепа, буде розбиратися слідство. Можливо, займання сталося через вміст однієї з посилок, яку перевозив автомобіль.

Працівники "Нової пошти" обіцяють, що оцінка збитків в результаті пожежі буде зроблена уже в найближчі години, а компенсації клієнтам будуть видані згідно оголошеної вартості відправлення.

Клієнти зможуть звертатися за компенсацією, надіславши звернення в особисті повідомлення на офіційну сторінку Нової пошти або зателефонувавши за номером контакт-центру.

До слова, на сайті "Нової Пошти" є перелік заборонених для перевезення відправлень, нагадує керівництво перевізника.

Цікаво, що рівно рік тому, а саме 10 червня 2020 року у Кривому Розі вщент згорів повний причеп з відправленнями "Нової пошти" через вміст одного з пакувань. Тоді площа пожежі склала 30 м. кв., вогнем було пошкоджено повністю причеп "Шмітц" та вантаж.

Раніше Hyser писав, що у Чернівецькій області на березі гірської річки застрелився екс-депутат.

Також наш портал повідомляв, як забрати авто зі штрафмайданчика за лічені хвилини.

Нагадаємо, у ДТП загинуло подружжя "свободівців" та їхня дитина.